Iubirea

Iubirea autentică te face frumos, atrăgător, apt pentru a fi iubit

Aţi observat?
Oamenii care iubesc sunt foarte frumoşi,ceva radiază din fiinţa lor, iubirea pe care o emană îi face atrăgători pentru că iubirea înseamnă abundenţă, dăruire, împărtăşire.
Iubirea nu face calcule contabile, adunări şi scăderi,în iubire nu există datorii, reeşalonări, compensări de plăţi.
Cred în aceasta este caracteristică distinctivă a iubirii pure:” În iubirea adevărată nu mai există eu” ,de aceea nici nu cred că un om poate iubi un alt om (sau altă fiinţă)cu limite pentru ca un om care pune bariere in calea iubirii, nu iubeste.
Cand tragi jaluzelele în camera ta intră lumină, nu tu creezi lumina,lumină vine de la soare şi tu doar îi dai voie să intre în casa ta.
Aşa cum lumina vine de la soare, iubirea vine de la Dumnezeu şi atunci când iubeşti cu adevărat înseamnă că Dumnezeu se exprimă prin tine, nu tu iubeşti, ci Dumnezeu iubeşte prin tine.
De aceea încurajez la nesfârşit pe oameni să-şi permită să iubească şi să-şi exprime iubirea, să identifice toate obstacolele şi prostiile sociale (prejudecăţi, norme, false valori morale ) care stau în calea iubirii şi să le înlăture pentru a se bucura de singurul medicament care îi face cu adevărat sănătoşi, elaborat după o reţetă secretă din farmacia divină.

526 Vizitatori
Close