Gânduri

Alegând speranța m-am regăsit pe mine

Alegând speranța m-am regăsit pe mine,alegând prezentul m-am detașat de regretele și dezamăgirile trecutului, un trecut care m-a schimbat și m-a transformat complet.
Alegând viața și necunoscutul am întins mâinile către viitor, un viitor despre care îmi place să gândesc că va fi blând, colorat, plin de iubire și armonie.
Alegând iubirea și iertarea mi-am acordat o șansă nouă, o a doua parte din romanul vieții mele pe care-l scriu zi de zi , clipă de clipă.
Alegând să aleg și să nu fiu constrâns de nimeni și nimic am câștigat un lucru neprețuit,dreptul la viață.
Acum pot să fac lucruri care mi se păreau neobișnuite, să iubesc oameni unici prin felul lor de a fi, să accept lucruri și să înțeleg sentimente cărora nu le dădeam importanță.
Acum viața nu-mi mai este umbrită de norii neîncrederii, iar vara, ei bine nu mai trezește în sufletul meu melancolie și tristețe ca altădată,mă simt cumva un nou ” eu ” , renăscut din propriile greșeli, transformat într-un om puternic, cald, iubitor , încrezător.
Alegând să cred și să mă încred în puterea și iubirea lui Dumnezeu si da ….sunt un om obișnuit dar unic prin felul său. și sunt recunoscător fiecărei clipe care a reușit să-mi coloreze sufletul, fiecărui moment în care am simțit intelegere și iubire.

284 Vizitatori

Check Also

Close
Close