Uncategorized

În lume e haos,sau, haosul e lumea.

.

Într-o lume în care iubirile se schimbă de pe-o zi pe alta, eu nu vreau să simt,într-o lume în care privirea nu ajunge mai departe de cracii goi, eu nu vreau să mă văd,într-o lume în care lumea pozează, dar nu dansează, eu nu vreau să pășesc,într-o lume în care se postează toți cu toate, plini de viață, dar cu trăiri goale, eu nu vreau să privesc.
Azi, căsătoria se face pentru statut, nu pentru emoții,doi sunt împreună ori din glumă, ori din frică, confort, ori să se salveze din ceva, se mișcă din cuvinte, dar inerți pe dinăuntru si sunt doi, dar sunt goi, ei nu mai au decența de-a renunța la aparență.
Unde-s ăia doi între care totul mișcă în ei,unde-s aia doi in care iubirea e prioritatea vieții?
Azi, se face abuz de dragoste, înainte de a ști ce înseamnă,azi dragostea e un cuvânt folosit mult prea mult, mult prea devreme, mult prea aiurea sau mult prea târziu.
Nu mai oferim nimic, nu pătrundem nicaieri, nu mai primim nimic,într-o viață pe care o vrem perfectă, ne desfătăm în vid, cu sentimente ruginite,se umple de urât pe pământ.
E atâta nevoie de dăruit, iar noi ne întoarcem cu spatele.
Să ne mai dea cerul câte-o bucată de senin, e nevoie…se pierde sensul, se schimbă aerul,nu mai locuim în noi, ne trezim când adevărul îl găsim târziu…din prea multă iubire de sine, nu mai știm să iubim și altceva,nu mai știm să primim, să apreciem.
Cel mai bine ne pricepem la a rămâne, împietriți, neîmpliniți, deși dorim opusul,renunțăm la simțuri, ieșim din contur,rămânem fără timp, devenim martori suspinului nostru.,ne rezemăm pe-o așteptare mută, dar știm că a luat-o vântul.
Vorbim și gândim despre iubire,visăm la ea,dar, când ne cuprinde, devenim lași si reușim să pierdem iubirea atunci când o găsim.
Ne fardăm sentimentele și zâmbim mai departe si adunăm ceva mai puțin decât putem să simțim.
E atât de frumos să oferi din tine, e sublim să oferi întrepătruns.
Într-o lume murdară eu nu-s prezent,doar sunt cel ce sunt,îtr-o lume cu inima surdă, eu văd glasurile rătăcite,într-o lume tăvălită în superficial, inima mi se strânge.
Suferim pentru că nu știm să iubim…uităm mereu că la Dumnezeu dreptate înseamnă omenie și iubire nemărginită…

109 Vizitatori
Close